Wat is het beroep van Bas Smit?

Businessperson
Bas Smit/Professions

Wat voor bedrijf heeft Bas Smit?

Na dat een aantal jaren gedaan te hebben startte hij in 2005 in het vastgoed onder de hoede van ondernemer Roland Kahn, eigenaar van onder andere de kledingmerken CoolCat en MS Mode. Na ruim 11 jaar begon Smit begin 2017 volledig voor zichzelf als ondernemer.

Waar is Bas Smit geboren?

April 26, 1981 (age 40 years)
Bas Smit/Date of birth

Hoe komt Bas Smit aan zijn vermogen?

Influencer – op dit moment verdiend Bas Smit zijn meeste geld uit zijn Instagram account. Dit wordt met name gedaan door af en toe een advertentie te posten op zijn site. Hij is vrij open over zijn inkomsten. Op dit moment verdiend hij ruim 2.800 euro per dag aan zijn Instagram kanaal.

Hoe kennen Nicolette en Bas elkaar?

Bas at regelmatig in een restaurant waar Nicolette vaak was. Ze had destijds verkering met de eigenaar. Bas was meteen van de blondine ondersteboven en heeft haar net zo lang ‘gestalkt’ tot de twee met elkaar op date gingen.

Wat eet Bas Smit?

Al is het wel voor een heel mooi doel: de surströmming challenge die door Bas Smit in het leven is ingeroepen. First things first, wat is surströmming? Het is een echte Zweedse delicatesse: gefermenteerde haring uit blik.

Hoeveel vermogen heeft Bas Smit?

De inkomsten van Bas Smit Er wordt namelijk geschat dat het vermogen van Bas Smit rond de 6.000.000 euro ligt.

Hoe vermogend is Bas Smit?

Er wordt namelijk geschat dat het vermogen van Bas Smit rond de 6.000.000 euro ligt.

Waar in Amsterdam woont Bas Smit?

Dat is het geval bij Nicolette van Dam en haar man Bas Smit. Zij wonen in Amsterdam Zuid waar je al gauw vet over de miljoen euro betaalt voor een optrekje en dan nog wordt lastiggevallen door allerlei soorten aso’s. Het stel is het dan ook meer dan zat.

Hoeveel krijgt Bas Smit per post?

“Wat dat betreft is het een miljoenenbusiness”, doet Bas uit de doeken. Wat Bas aan zijn berichten op Instagram verdient, houdt hij een beetje in het midden. “Toen ik 30 duizend volgers had, had ik als grapje: het is 25.000 euro of anders niet.

Heeft Bas Smit een Rolls Royce?

Hij heeft de wagen voor een ‘klein’ bedrag van 218.00 euro gekocht. Op zijn Instagram kanaal maakt hij zijn nieuwe pareltje bekend met Nicolette en de kids. Voorheen reed Bas Smit een chique Rolls-Royce en ook zijn legergroene Canta verdient een mooi plekje op de oprit.

Wat eten Bas Smit en John Ewbank?

Allemaal doen ze mee aan de actie van influencer Bas Smit en songwriter John Ewbank om geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum, Stichting Muziekids, Mentelity foundation van Bibian Mentel en Stichting Ambulancewens. De actie bestaat uit het eten van een stukje vis, maar dat klinkt makkelijker dan het is.