Wat kost Interactieve tv van Ziggo?

Tarieven Televisie

Abonnement Prijs per maand
Kabel TV € 20,95
TV Start € 28,45
TV Complete € 37,95

Heb ik interactieve tv Ziggo?

Met interactieve digitale televisie van Ziggo bepaal je zelf wat er op tv is. Je kijkt live met je mediabox of CI+ Module, of je neemt op. Ook kijk je een uitzending tot zeven dagen terug, én bestel je On Demand films en series. Kortom: je kijkt wat je wilt, wanneer het je uitkomt.

Hoe heet een interactieve ontvanger bij Ziggo?

Met een interactieve mediabox of CI+ module kun je films en series kijken wanneer het je uitkomt. In veel gevallen kan dit zonder extra kosten. Als je Movies & Series hebt, kijk je zelfs onbeperkt naar veel topfilms en series.

Waarom werkt Interactieve tv niet?

Niet alle televisies zijn door Ziggo getest en gecertificeerd voor interactieve televisie. Als je tv niet gecertificeerd is, kun je de melding gecodeerd signaal of een andere foutmelding in beeld krijgen. De melding blijft dan in beeld staan of komt om de zoveel tijd weer terug.

Wat kost Interactieve TV van KPN?

Tarieven Hussel Thuis

Internet 50 Mbit/s Internet 100 Mbit/s
Televisie € 10,00 /mnd € 10,00 /mnd
Extra tv-ontvanger (per stuk) € 5,00 /mnd € 5,00 /mnd
HD naar 4K upgrade € 2,50** /mnd € 2,50** /mnd
Opnemen Pakket €4,99 *** /mnd € 4,99*** /mnd

Wat is een interactieve TV?

Met interactieve televisie bepaal je zelf wat er op tv is. Je kijkt live, neemt op of kiest On Demand een film of serie. Interactieve tv is standaard inbegrepen bij Alles-in-1 en Internet en TV.

Heb ik interactieve tv?

Interactieve tv is een manier van televisiekijken waarbij je zelf invloed hebt op wat er te zien is. Als je interactieve televisie hebt dan ben je niet langer meer afhankelijk van de programmering van de verschillende zenders, maar kun je zelf bepalen wanneer je een bepaald programma wil zien.

Wat kost interactieve tv?

Wat is een interactieve TV ontvanger?

Wat is een c1 module?

Een CI+ Module is een kleine digitale ontvanger in de vorm van een metalen insteekkaart met een smartcard erin. Deze plaats je rechtstreeks in een voor CI+ geschikte tv. Met CI+ geniet je van digitale televisie zonder een los kastje.

Waarom werkt KPN tv niet?

Installeer voor onderweg de Interactieve TV app op je tablet of smartphone. Het kan voorkomen dat de Interactieve TV app niet goed werkt omdat de browser nog niet ondersteund wordt. Je kunt via deze browsers tv kijken: Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox en Microsoft Edge.

Waarom kan ik niet terugkijken bij KPN?

Het kan zijn dat jouw programma niet beschikbaar is. Dit heeft te maken met uitzendrechten. ‘Programma Gemist’ in het interactieve TV menu heet vanaf nu ‘Gids & Terugkijken’. Tip: Met het Opnemen pakket van KPN kun je uiteraard wel gewoon doorspoelen wanneer je programma’s hebt opgenomen.