Wat kopen bij Van Cranenbroek?

Online catalogus

  • Dier.
  • Fietsen.
  • Doe-het-zelf.
  • Tuin.
  • Tuinmachines.
  • Huishoudelijk.
  • Decoratie.
  • Kleding.

Heeft Van Cranenbroek een webshop?

Van Cranenbroek heeft geen webshop.

Waar is de grootste Cranenbroek?

De vestiging in Dongen wordt het grootste filiaal van het familiebedrijf. Onder het nieuwe pand komt een parkeergarage voor 617 auto’s, boven de grond is er plek voor nog eens 237 voertuigen. Van Cranenbroek heeft ook vestigingen in Budel, Schijndel, het Limburgse Landgraaf en het Belgische Opglabbeek.

Waar zit Van Cranenbroek?

In Nederland zijn dat de vestigingen in Budel, Dongen, Landgraaf en Schijndel. In België is dat Van Cranenbroek Opglabbeek (sinds 1 januari 2019 gemeente Oudsbergen). De winkels worden bevoorraad vanuit 2 grote distributiecentra in België, vlakbij de grens met Nederland.

Is Van Cranenbroek open tijdens Corona?

Bezoekers en medewerkers worden herhaaldelijk en op diverse manieren geattendeerd op het houden van 1,5 meter afstand en de geldende hygiënemaatregelen. Op dit moment zijn onze horecagelegenheden tot nader order gesloten.

Hoelang bestaat Cranenbroek?

Het bedrijf – dat nogal neerbuigend – ook wel Cranentroep wordt genoemd, is vijftig jaar geleden opgezet door de vader van Henk en Mark van Cranenbroek, de in België woonachtige huidige eigenaren.

Is het druk bij Cranenbroek?

Bij de winkelgiganten Van Cranenbroek en De Wit in Schijndel is het vaker erg druk. De politiek van Meierijstad heeft al meerdere keren gevraagd om maatregelen, maar Van Cranenbroek lijkt zich daar weinig van aan te trekken. ,,Er is veelvuldig overleg over verkeersmaatregelen”, zegt een woordvoerster van Meierijstad.

Hoe groot is Cranenbroek Schijndel?

De winkel aan de Duinweg in Schijndel heeft een totale oppervlakte van 3.790 vierkante meter. Van Cranenbroek heeft al jarenlang plannen om fors uit te breiden tot wel 10.000 vierkante meter, maar ook met dit plan stuit het bedrijf op tegenwerking van Meierijstad.

Hoe lang bestaat Van Cranenbroek?

Hoe lang bestaat Cranenbroek?

De winkel van de broers Henk (1961) en Mark (1968) van Cranenbroek levert alle bovenstaande dingen en nog veel meer. En dat tegen relatief zachte prijsjes. Aangezien wij Nederlanders nu eenmaal gek zijn op koopjes, vooral in deze tijden, is het niet gek dat hun winkels als een malle blijven draaien.

Hoeveel personen Cranenbroek?

In de winkel mogen maximaal honderd mensen tegelijk binnen zijn. De verkeersdrukte rond Van Cranenbroek is voor veel mensen al jaren een doorn in het oog.

Hoe groot is Budel?

10,07 mi²
Budel/Area