Kan je een VVV bon inleveren bij Kruidvat?

Wij accepteren de VVV cadeaukaart in onze winkels. Je kunt een VVV cadeaukaart niet inwisselen bij online aankopen.

Kun je VVV bon inleveren bij Bol Com?

Een VVV bon bij bol.com besteden is niet rechtstreeks mogelijk. Je kunt je VVV bon omzetten naar bol, op de website van VVV cadeaukaarten voordat je met het tegoed iets kunt kopen bij Bol.com. Voor je iets kunt kopen met de VVV cadeaukaart bij Bol moet je de kaart eerst omwisselen.

Kun je een VVV bon inleveren bij Intertoys?

Ja, het is mogelijk om een deel van de aankoop te betalen met de VVV Cadeaukaart. Het resterende bedrag kun je voldoen middels iDEAL of creditcard.

Kan je VVV-bon inleveren bij MediaMarkt?

Sinds 1 juni 2016 worden er geen VVV bonnen meer geaccepteerd bij MediaMarkt.

Kan je een VVV bon inleveren bij MediaMarkt?

Waar kan ik me VVV-bon inleveren?

Landelijke winkelketens waar je de VVV-cadeaubon kunt inleveren zijn:

  • Blokker.
  • De Bijenkorf.
  • Dixons.
  • Douglas.
  • Enorm.
  • Etos.
  • Free Record Shop.
  • Hema.

Waar kan ik een VVV-bon inleveren?

Met de VVV Cadeaubon kan de ontvanger zelf iets leuks uitkiezen. De bon is te besteden op talloze locaties: bij de bekende winkelketens en warenhuizen of bij bijzondere boetiekjes en leuke boekhandels. Maar je kunt er ook mee op stap: naar attractieparken, beautycenters of reisorganisaties.

Waar kan ik een VVV bon inleveren?

Waar kun je de VVV-Bon inleveren?

Ook dan kun je de vvv-bon goed gebruiken. Pretparken en dierentuinen waar je de VVV-cadeaubon kunt inleveren zijn: Burgers’ Zoo. De Keukenhof. Dolfinarium. Efteling (Check ook de korting bij de Efteling met een Efteling Kortingscode) Madame Tussauds. Madurodam.

Waar kun je de VVV-Bon besteden?

Online is de bon ook te besteden bij Bol.com, om maar een webiste op te noemen waar je je vvv-bon in kunt zetten in een leuk cadeautje voor jezelf. Ga je een dagje uit met het hele gezin? Of ga je met vrienden en vriendinnen op stap? Ook dan kun je de vvv-bon goed gebruiken.

Waar kunt je de VVV Cadeaubon inleveren?

Landelijke boekwinkels waar je de VVV-cadeaubon kunt inleveren zijn: 1 Bart Smit 2 Bruna 3 De Slegte 4 Expo 5 Intertoys 6 Selexyz 7 The Read Shop 8 Top1Toys