Waar parkeren in Maastricht?

In de Binnenstad-Boschstraatkwartier-Duitsepoort noord/Heugemerweg noord- Jekerkwartier zuid-Kommelkwartier-Sint Maartenspoort zuid-Statenkwartier-Wyck oost-Wyck west geldt een maximale parkeerduur van 1 uur tot 4 uur, afhankelijk van de zone.

Hoe laat gratis parkeren Maastricht?

Parkeren op straat in Maastricht In het centrum geldt betaald en beperkt parkeren op maandag t/m zaterdag en op koopzondagen. Maximale parkeerduur is 1 tot 4 uur afhankelijk locatie. Onbeperkt parkeren is mogelijk in parkeer- garages en buiten het centrum.

Wat kost parkeren op het Vrijthof?

Het tarief voor parkeren in een van de parkeergarages in Maastricht varieert van € 1,40 tot € 3,53 per uur. Het maximum dagtarief kan oplopen tot € 35.00. Alle parkeergarages in Maastricht zijn 24/7 open. De duurste parkeergarage is de Vrijthof, het goedkoopst parkeert u in de garages aan de rechteroever van de Maas.

Waar kan ik gratis parkeren in Maastricht?

P+W-terreinen (Park en walk) zijn zich bij het Stadspark, de Noorderbrug, de Cabergerweg en de Kennedybrug. Elk P+W terrein heeft zijn eigen uur- en dagtarieven. Op het P+W terrein bij de Noorderbrug kun je 90 minuten gratis parkeren.

Hoe duur is parkeren in Maastricht?

Voor straatparkeren is het tarief afhankelijk van de parkeerzone waarin u parkeert: hoog tarief € 2,90 per uur (voornamelijk in de A-zone), laag tarief € 1,50 per uur (voornamelijk in de B-zone), dagkaart € 6,60.

Waar mag je parkeren met vergunning Maastricht?

In een groot gedeelte van Maastricht geldt betaald parkeren of parkeren voor vergunninghouders. Deze gebieden zijn ingedeeld in de A1-zone (centrum), A2-zone en de B-zone (buiten de singels). Als uw bedrijf in deze zones is gevestigd, kunt u in aanmerking komen voor een parkeervergunning.

Waar kan ik gratis parkeren in Valkenburg?

Waar is de gratis parkeren zone: De straat waar je gratis kunt parkeren ligt pal achter het treinstation van Valkenburg. De naam van de straat is de Parallelstraat. Je kunt er komen via de Kloosterweg. Het is een zijstraat van de Nieuweweg die vanuit het centrum van Valkenburg richting Heerlen loopt.

Wat kost parkeren in Maastricht?

Waar kan je goedkoop parkeren in Maastricht?

Goedkoop parkeren in Maastricht kan op de Park & Walk parkeerterreinen op slechts 10 min wandelen van het centrum. Deze parkeerterreinen zijn open 24 uur/7 dagen per week.

Hoe werken de parkeermeters in Maastricht?

De automaten werken met een kentekensysteem. De parkeerder volgt de aanwijzingen op het scherm van de automaat en voert het kenteken in. Er hoeft geen ticket meer achter de voorruit te worden gelegd. Betalen kan met muntgeld, bankpas of mobiel belparkeren (app).

Wat kost parkeren Maastricht Centrum?

Tarieven straatparkeren Voor straatparkeren is het tarief afhankelijk van de parkeerzone waarin u parkeert: hoog tarief € 2,90 per uur (voornamelijk in de A-zone), laag tarief € 1,50 per uur (voornamelijk in de B-zone), dagkaart € 6,60.

Wat kost een parkeervergunning in Roermond?

Een werkdagvergunning kost € 33,- per maand (tarief 2021). Hiermee kunt u op maandag tot en met vrijdag parkeren van 00:00 tot 23:59 uur. Een weekenddagvergunning kost € 33,- per maand (tarief 2021). Hiermee kunt u op zaterdag en zondag parkeren van 00:00 tot 23:59 uur.