Mitä maksaa Elisa Viihde?

Elisa VIihde on kaikki, mitä tarvitset viihteestä nauttimiseen. Ota elokuvat ja ohjelmat nyt haltuun Elisa Viihteen kanssa ja nauti huippuluokan viihteestä kotisohvallasi. Maksat viihteestä vain 24,90 eur/kk (ensimmäiset 3 kk vieläkin edullisemmin).

Onko Elisa viaplay maksullinen?

Tällä hetkellä voit valita kahden paketin väliltä: Elisa Viihde Viaplay Leffat & Sarjat 12.99€/kk. Elisa Viihde Viaplay Total (leffat, sarjat & urheilu) 34.99€/kk.

Mitä Elisa Viihde paketti sisältää?

Elisa Viihde Viaplaysta näet Hollywood-uutuudet, kansainväliset menestyssarjat sekä eniten kotimaisia elokuvia. Lisäksi nautit kaikista Viaplayn pohjoismaisista huippusarjoista sekä Elisa Viihteen suosituista alkuperäissarjoista, kuten Kaikki synnit ja Ivalo.

Miten Elisa Viihde toimii?

Elisa Viihde -sovelluksen saat ladattua maksutta mobiililaitteeseen sovelluskaupasta: Android, iOS ja Huawei sekä älytelevisioihin android tv (mm. Philips, Sony), Samsung ja LG. Sovelluksen voi ottaa käyttöön myös ilman kuukausimaksua ja vuokrata tai ostaa elokuvia kertamaksulla.

Mitä Elisa Viihde sisältää?

Voit katsoa urheilua, elokuvia ja sarjoja Elisa Viihteen digiboksilta tai tietokoneella, puhelimella, tabletilla ja smart tv:llä….

  • Elisa Viihde Sport 1.
  • Elisa Viihde Sport 2.
  • Elisa Viihde Sport 3.
  • Elisa Viihde Sport 4.
  • Elisa Viihde Sport 5.
  • Elisa Viihde Sport 6.
  • Elisa Viihde Sport 7.

Näkyykö viaplay Elisa viihteessä?

Jatkossa voit katsoa leffoja ja sarjoja osoitteessa viaplay.fi, Elisa Viihteen digiboksin kautta sekä puhelimella, tabletilla, älytelevisiolla ja pelikonsolilla Viaplay-sovelluksesta. Pääset kirjautumaan Elisa Viihde Viaplay -palveluun samoilla käyttäjätunnuksilla, joilla olet aiemmin käyttänyt Viaplayta.

Onko Elisa Viihde viaplay?

Viaplay ja Elisa Viihde Aitio yhdistyivät yhdeksi suoratoistopalveluksi 3.12

Mitä viaplay maksaa?

Viaplay tuotteiden hinnat: 12,99 €/kk.

Mikä on Elisa Viihde aitio?

Aitio on Elisa Viihteen oma suoratoistopalvelu, josta kuka tahansa voi katsoa elokuvia ja sarjoja kiinteällä kuukausimaksulla rajoituksetta. Vuonna 2013 lanseerattu suoratoistopalvelu tarjoaa laajimman valikoiman kotimaisia elokuvia ja klassikkosarjoja sekä useita Elisa Viihteen alkuperäissarjoja.

Voiko Elisa viihdettä katsoa kahdesta televisiosta?

Jos haluat käyttää kahta erillistä digiboksia, sinun tulee tilata Elisa Viihde Tupla (14,90€/kk + nykyinen Elisa Viihde). Toinen vaihtoehto on liittää tietokone tai vaikkapa Chromecast toiseen televisioon ja toistaa tallenteet yms. Elisa Viihde Tuplassa sinulla on siis kaksi digiboksia samalla sopimuksella.

Saako Elisa Viihde sovellusta televisioon?

Elisa Viihde -sovellus on tuettuna Android TV 5.0 ja sitä uudemmissa versioissa (vuoden 2015 Smart TV -malleissa ja sitä uudemmissa malleissa). Jos haluat katsoa Elisa Viihde Viaplayta älytelevisiollasi, voit ladata älytelevisioosi Elisa Viihde Viaplay -sovelluksen.

Saako Disney+ Elisa viihteelle?

Valitettavasti tällä hetkellä Disney+ ei ole Elisa Viihteessä saatavilla eikä meillä ole uutta kerrottavaa siihen, että onko tilanteeseen tulossa jatkossa muutosta. Ja lista jatkuu vain.