Hoe naam verwijderen uit telefoongids?

U kunt het ook zelf regelen. Ga hiervoor naar de website mijnnummervermelding.nl en volg de instructies. De telefoongidsen moeten uw gegevens dan zo spoedig mogelijk verwijderen.

Hoe kom je in het telefoonboek?

Via mijnnummervermelding.nl kunt u inzien of uw gegevens door uw telecomaanbieder worden verstrekt aan De Telefoongids® en nummerinformatiediensten. Ook kunt u uw voorkeuren voor vermelding wijzigen. Daarnaast is het mogelijk om uw gegevens via uw telecomaanbieder aan te passen of te verwijderen.

Hoe verwijder ik mijn telefoonnummer?

Je nummer niet meer gebruiken op Google

  1. Open op je Android-telefoon of -tablet de app Instellingen Google.
  2. Tik bovenaan op Persoonlijke informatie.
  3. Tik in het gedeelte Contactgegevens op Telefoon.
  4. Selecteer naast je nummer de optie Verwijderen.
  5. Tik linksboven op Terug .
  6. Tik bovenaan op Beveiliging.

Waarom sta ik niet meer in het telefoonboek?

KPN is wettelijk verplicht om de gegevens ook aan uitgevers van andere gidsen beschikbaar te stellen, zoals de Gouden Gids of de Gemeentegids. U bent klant bij Telfort (voorheen Tiscali), maar dat maakt voor het telefoonboek niet uit. U dient de vermelding wel zelf via uw aanbieder te regelen.

Hoe verwijder ik mijn telefoonnummer van 1207?

Indien u niet wilt dat uw Weepee telefoonnummer verschijnt in de Witte gids of op 1207 contacteer dan de Dienst Telefoongidsen op 0800/98022 of via 1207.be. Uw Weepee nummer is nadien ook niet meer telefonisch opvraagbaar.

Waar is mijn nummer bekend?

Via mijnnummervermelding.nl kunt u inzien of uw gegevens door uw telecomaanbieder worden verstrekt aan telefoongidsen en nummerinformatiediensten.

Hoe vind ik een adres bij een telefoonnummer?

De meest gebruikte manier om online een. Nummerzoeker.com voor alle manieren om op naam, adres. Het beste antwoord. Via de telefoongids op internet: www.detelefoongids.nl adres intypen en klaar ben je!

Hoe kom ik uit het telefoonboek?

Uw particuliere vermelding kunt u wijzigen of verwijderen via de website www.mijnnummervermelding.nl. Ook kunt u via uw telecomaanbieder uw particuliere gegevens laten verwijderen. Uw gewijzigde gegevens worden automatisch overgenomen op Telefoonboek.nl.

Hoe verwijder ik geblokkeerde contacten?

Druk op de drie bolletjes rechtsboven in het scherm en kies ‘Contact weergeven’; Tik nogmaals op de drie bolletjes rechtsboven, maar kies ditmaal ‘Weergeven in adresboek’; Druk voor de laatste keer op de drie bolletjes rechtsboven en kies ‘Verwijderen’.

Heb ik een geheim nummer?

Anoniem bellen met een Android-telefoon Druk op ‘Instellingen’. Druk op ‘Gespreksaccounts’. Druk op ‘Aanvullende instellingen’. Selecteer bij ‘Beller ID’ de optie ‘Nummer verbergen’.

Waar staat mijn telefoonnummer online?

Via mijnnummervermelding.nl kunt u inzien of uw gegevens door uw telecomaanbieder worden verstrekt aan telefoongidsen en nummerinformatiediensten. U kunt ook uw voorkeuren wijzigen.

Hoe verwijder ik mijn telefoonnummer uit de witte gids?

Contacteer de Dienst Telefoongidsen op 0800 98 022 of via 1207.be. Je nummer staat dan niet meer op 1207.be en in de Witte Gids, en is ook niet telefonisch opvraagbaar.