Welke CI module geschikt voor Ziggo?

CI+ modules met het Ziggo logo of UPC logo zijn geschikt voor Digitale Televisie van Ziggo. Dit zijn CI+ modules van de volgende leveranciers: Quantis. @Smit.

Hoe werkt extra CI+ module Ziggo?

De CI+ Module is een kleine insteekkaart waarin je een smartcard kwijt kunt. De smartcard krijg je in bruikleen samen met de CI+ Module. Je kijkt tv in HD-kwaliteit zonder losse mediabox én je zapt door je digitale zenders met de originele afstandsbediening van je tv.

Waarom doet mijn CI module niet?

Controleer of de smartcard van je provider op de juiste manier in de CI+ module zit. Zorg ervoor dat je de smartcard met de gouden chip eerst in de module steekt. Ga ook na of de module goed in de tv zit. Doe wel voorzichtig en forceer de module niet in de CI+ ingang van de tv.

Hoeveel CI module Ziggo?

In totaal kun je met maximaal 3 ontvangers tegelijkertijd kijken. In Mijn Ziggo kun je je abonnement aanpassen en een extra ontvanger bestellen. De extra kosten hangen af van de gewenste ontvanger en je bestaande abonnement. In Mijn Ziggo zie je de mogelijkheden en kosten in één oogopslag.

Welk type CI module?

CI+ modules zijn verkrijgbaar in twee verschillende soorten. Zo heb je DVB-T voor Digitenne (KPN en Telfort) en DVB-C voor televisie via kabelbedrijven (zoals Ziggo, Caiway, Deltakabel en KabelNoord). Let op dat niet elke provider de mogelijkheid van het gebruik van CI+ modules aanbiedt.

Kan je met een CI module terugkijken?

Helaas, interactive televisie op je CI+ toestel is in je regio helaas niet mogelijk. Wil je toch interactief tv-kijken? Gebruik dan een mediabox van Ziggo zoals de Mediabox XL. Of kijk interactief op je tablet, smartphone of computer met de Ziggo GO app.

Hoe werkt de CI+ module?

Met een CI+ module ontvang je digitale tv van je provider zonder dat je een losse decoder nodig hebt. Een CI+ module is een compacte insteekkaart, waarin je de smartcard van je provider steekt. Je stopt vervolgens de module in de CI ingang van je tv. Bijna alle televisies hebben deze ingang.

Kun je met CI+ module opnemen?

Opnemen met een CI+ module Je sluit dan een usb-stick of een losse harde schijf aan op een usb-poort van de tv. Via de CI+ module kun je ook zenders opnemen waarvan het signaal versleuteld is. Een nadeel van opnemen via je tv is dat je maar 1 zender tegelijk kunt opnemen.

Kan een CI module verlopen?

Deze foutmelding (CI+ERROR:toestel certificaat ongeldig-verlopen-17) heeft inderdaad niets met de smartcard te maken, maar met het TV toestel en/of de CI+ module. Vaak helpt het om simpelweg de TV terug te zetten naar fabrieksinstellingen en de installatie opnieuw te doen.

Wat betekent CI module gedetecteerd?

Meestal komt dit doordat je CI+ module geen verbinding heeft met je TV. Als dat zo is, is het makkelijk op te lossen.

Wat kost een CI module?

Je bent dan aangewezen op je provider om een CI+ module met smartcard te leveren. Dat laatste kan bijvoorbeeld bij CanalDigitaal waar een CI+ module inclusief smartcard €99 kost. Heb je al een CanalDigitaal smartcard? Dan kun je ook alleen een CI+ module aanschaffen voor €59,95.

Welke CI module moet ik kopen?

Je hebt een CI+ module van versie 1.3 of hoger nodig om digitale televisie te kijken.